Fenerbahce poprel rokovania so Zenitom o Stochovom prestupe

07.02.2012 Celý región

Istanbul 7. februára (TASR) - Najslávnejší turecký futbalový klub sa ohradil voči informáciám, ktoré sa na Slovensku medializovali v súvislosti s vyjednávaním o prestupe Miroslava Stocha do Zenitu Petrohrad. Uvádza to oficiálna stránka reprezentačného stredopoliara.

Na informácie o údajnom vyjednávaní medzi Fenerbahce a Zenitom reagoval Hasan Cetinkaya, jeden z čelných poredstaviteľov istanbulského klubu. \"Naša reakcia je veľmi jednoduchá a jasná. Miroslav je náš kľúčový hráč, a preto pochopiteľne nikdy nebol na predaj. Striktne odmietam, že by sme sa s kýmkoľvek dohadovali na prestupovej sume za neho,\" kometoval Cetinkaya správy, podľa ktorých sa mal Zenit dohadovať s \"Fenerom\" na odstupnom vo výškach päť, respektívne až 10 miliónov eur, ako to pre médiá prezentoval jeden z licenčných agentov SFZ. \"On nám len referoval záujem Zenitu, okamžite sme však povedali nie, pretože aj samotný tréner sa vyjadril, že Stoch je pre náš tím najdôležitejším hráčom. Viac sme to neriešili. Fenerbahce je veľký klub a nie je odkázaný na finančné odstupné, a to platí obzvlášť, pokiaľ ide o takého hráča ako je Miro,\" dodal Cetinkaya.

Stochov agent Milan Lednický pre www.miroslavstoch.com dodal: \"Bol som prekvapený z toho, čo som si prečítal a nerozumiem, na základe čoho niekto skloňuje meno môjho mandanta v súvislosti s jeho prestupom. Miroslav Stoch je vo Fenerbahce maximálne spokojný a jasne sme si povedali, že v zimnom prestupovom období nepripadá do úvahy žiadny posun do iného klubu. Toto som jasne deklaroval aj všetkým potencionálnym záujemcom o jeho služby, ktorí sa mi počas zimy ozývali.\"
 

Vyberte región